Kazancınızı ve iş hacminizi artıracak, uygulaması kolay bazı ipuçlarını sizinle paylaşıyoruz.
Menü Tasarımı
Menünüz, harika bir pazarlama aracı ve misafirlerinizi menünüzde bulunan belirli yemekleri seçmeye teşvik etmek açısından iyi bir yöntemdir. Bir misafir karar vermeden önce ortalama 3,5 dakikayı menünüzü incelemeye ayırır. En kârlı yemeklerinizi menünüzün ilk yarısında listeleyin ve her kategoride 8-10 madde olsun. Seçenek sayısının daha fazla olması, sipariş verme sürelerini uzatabilir.
Menü Açıklamaları
Misafirleriniz menünüzden etkilenmeli ve sunduğu değerden emin olmalıdır. Açıklamalar beş duyuya (tat alma, görme, dokunma, koklama, işitme) hitap etmeli ve "en iyi" malzemeleri listelemelidir.
İmza Yemekler
İmza yemeğiniz menüdeki en pahalı yemek olmak zorunda değildir. Fiyatı düşük ancak şaşırtıcı özellikleri olan ve tüm menünüz üzerinde olumlu bir etki yaratacak bir yemek de olabilir. Siz yemeğinizle ünlüsünüz. Yemeği sahiplenin. Misafirlerinizin sadece sizin restoranınızda deneyimleyebileceği bir yemek olmalıdır.
İnanılmaz Aromalar
Misafirler güçlü aromaları asla unutmaz. Başarılı bir menü, temel ilkelerin doğru yansıtıldığı menüdür. Et ve sebzelerin bir gece önceden marine edilmesi, aromalarını ve renklerini güçlendirebilir. Misafirlerinizin evlerinde kendilerinin yaratmalarının zor olacağı aroma kombinasyonları kullanın.
İlgi Çekici Malzemeler
Bazı alışılmadık malzemeler kullanarak dikkatleri üzerinize çekin. Bu, maceraperest misafirleri size gelmeye teşvik edecek ve menüde üzerinde konuşacakları bir şey olmasını sağlayacaktır. Bazı yemeklerde ilave malzemeler için ekstra ücret ödeme seçeneği sunun.
Mükemmel Sunum
Sunuma büyük özen göstermek, her yemeğin çekiciliğini ve kâr marjını en üst seviyeye çıkarır. Tabak üzerine sıkılabilir şişe ile serpilen sos, anında üst sınıf bir görünüm yaratır.
Knorr Teriyaki Sos 2,6L
Sıcak uygulamalar için Soya sosu, zencefil ve baharatlar ile hazırlanmış pişirmeye uygun sos. "Geleneksel Asya reçetesi ile hazırlanmış Teriyaki Sos”
Daha Fazlasını GörüntüleSüper Yan Yemekler
Tercih sayısını ve gelirinizi artırmak için misafirlere birkaç yan yemek seçeneği sunun. Heyecan verici yan salatalar ve çeşitli süslemeler ile garnitürlere sahip sebze tabakları iyi iş görür.
Klasik Teknikler
Misafirlerinize evde yaratmaları zor olan menü seçenekleri sunun. Uygun maliyetli malzemeler kullanmak, gereken zaman ve beceriyi telafi edebilir.
Bilgili Personel
Çalışanların tümü en kârlı yemeklerin hangileri olduğunu bilmelidir. Onları uygun olduğunda misafirlere yemek tavsiyesinde bulunmaya teşvik edin.