Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Profesyonel Aşçılık Akademisi: UFS Akademi Nedir? 

 

UFS Akademi, dünya mutfakları konusunda uzmanlaşmış şefler ve Uluslararası Mutfak Sanatları Enstitüsü (ICCA) tarafından oluşturulan en güncel şef eğitimlerini ücretsiz ve online şekilde sunan bir mutfak sanatları platformudur. Sektörün uzman isimlerinden meydana gelen ekibimiz, özenle hazırladıkları gastronomi eğitimi videoları ve klasik aşçılık okulu materyalleri ile hemen uygulayabileceğiniz ipuçlarını ve püf noktalarını sizinle paylaşıyor. 

Yemek okulu niteliğindeki tüm bu videolar, yüksek çözünürlüğe sahip olduğu için eğitim boyunca şeflerin ne yaptığını rahatça görebilirsiniz. Ayrıca bölünmüş çalışma saatleri ile çalışıyor olsanız dahi kısa ve öz aşçılık kursu videoları sayesinde zorlanmadan yeni bilgiler edinebilirsiniz. Tüm detaylarıyla öğrenebileceğiniz konular arasında maliyet yönetiminden misafir memnuniyetine, sosyal medya iletişiminden ileri dünya mutfaklarına kadar oldukça geniş kapsamlı içerikler yer alıyor. 

Et pişirme teknikleri dahil birbirinden farklı pişirme teknikleri ya da dünyanın dört bir yanından yüzlerce tarif derken pek çok farklı konuda eğitime yer veriyoruz. Tabii, bu sırada sizin için zamanın ne kadar önemli olduğunu da unutmuyoruz. Bu yüzden neredeyse tüm eğitim videolarını 2 dakikanın altında tutmaya çalışıyoruz, çünkü yoğun bir çalışma temposuna sahip olduğunuzu çok iyi biliyoruz.  Ek olarak UFS aşçılık akademisi içindeki tüm videoları reklamsız ve sadece basit bir kayıt aracılığıyla izleyebiliyorsunuz. 

UFS Akademi ile siz de mutfakta kariyer konusunda zirveye çıkabilirsiniz! 

UFS Akademi ne tür eğitimleri sunuyor?

Hem yeni başlayan hem de deneyimli şefler için uygun pek çok farklı konudaki eğitim videolarına UFS Akademi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Otuzdan fazla eğitim arasında ön plana çıkan bazı başlıklar ise şöyle: 

 

Teknikler

  • Fermantasyon
  • Stoklar​
  • Burundan Kuyruğa
  • Premiumlaştırma
  • Wabi Sabi: Şekli Olmayan Yemekler
  • Sous Vide Tekniği
  • Sunum Sanatı
  • Emülsiyonlar ve Jeller
  • Sufle ​
  • Hint Ekmekleri
  • Sifon ile Pişirme
  • Steak:  Kesme, Yaşlandırma ve Pişirme
  • Vegan Mutfakta Ustalaşmak
  • Doğru Makarna Hamuru
  • Erişte Yapma Sanatı
  • Çin Usulü Dim Sum Ustalığı
  • Izgara Yapma Sanatı
  • Odun, Duman Ve Ateş İle İspanyol Tapas

Dünya Mutfağı

  • Japon Tonkatsu & Udon ​
  • Hint Ekmekleri
  • Meksika Usulü Tako ​
  • Çin Usulü Dim Sum Ustalığı
  • Odun, Duman Ve Ateş İle İspanyol Tapas
  • Otantik Kore Mutfağı
  • Doğru Makarna Hamuru
  • Izgara Yapma Sanatı
  • Vietnam Sokak Yemeklerinde Ustalaşmak
  • Otantik Kore Mutfağı
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu