Normalleşme Döneminde Restoranlar İçin 10 Altın Kural
Misafirlerinizi yeni normal döneminde güvenilir ve hijyenik bir hizmet ile karşılayın!
-
Yeni Normalde Şeflerin Hayatını Kolaylaştıracak 10 Altın Kural
Covid-19 nedeniyle özel zamanlardan geçiyoruz ve tüm bu süreç, özel önlemleri de beraberinde getiriyor. Haliyle günlük hayattak...
-
Yeni Normalde Şeflerin Hayatını Kolaylaştıracak 10 Altın Reçete
Her şey gibi cafe, restoran, otel menülerinin de değişime uğradığı ve sadeleştiği salgın sürecinde tasarruflu ve yaratıcı olmak...
-
Güvenilirlik İçin Alınması Gereken Güncel Hijyen Önlemleri
Hijyen ve sanitasyon kuralları, şimdiye kadar zaten şeflerin ve işletmelerin olmazsa olmazları arasında yer alıyordu. Ancak Cov...
-
Herkes İçin Avantaj Sağlayan Yerli Üretim ve Hammaddeler
Hızla gelişen sanayi, aynı hızda artan nüfus, yoğun kaynak kullanımı, seri üretim ve tüm bunların sonucunda ortaya çıkan doğa k...
-
Kalıcılık İçin Şart Olan Eşsiz Restoran Deneyimi
Her dönemin, her neslin kendine özgü bir ruhu var ve zamanın ruhunu takip etmek, yakalamak, sürekli yenilenmek kalıcı olabilmen...
-
Kısıtlı Malzemelerle Zengin Menüler Yaratmanı Sağlayan Çok Amaçlı Ürünler
Her mutfakta olduğu gibi restoran, otel ve benzeri işletmelerin mutfaklarında da çok amaçlı ürünleri tercih etmek farklı açılar...
-
Normalleşme Döneminde Dijital Menüler
Bildiğin gibi menüler, özellikle cafe ve restoranların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Müşterilerin masaya oturdukları a...
-
Şeflerin Kurtarıcısı Zaman Kazandıran Pratik Ürünler
Restoranının kalabalık saatlerinde veya veya otellerde kahvaltı ya da akşam yemeği çıkmadan önce mutfakta yaşanan yoğunluğu çok...
İlginizi Çekecek Tarifler
UFS Academy’de seni neler bekliyor?
- Şef eğitimlerine ücretsiz erişim
- Dünyanın dört bir yanındaki şeflerden en iyi tarifler ve ipuçları
- En son mutfak trendleri