Daha Düşük Maliyetler
Yetersiz sayıda personel ve öngörülemeyen talepler maliyetler üzerinde baskı mı yaratıyor? Mutfaklar için 3 önemli adım.
Motive olmuş çalışanları olan maliyet etkin bir mutfak ve kârlı bir menü, COVID sonrası dünyada restoranlar için başarının anahtarıdır. Bu her adımı açıklayan kılavuz ile, maliyetlerinizi düşürmek ve karlılığı en üst düzeye çıkarmak için ihtiyacınız olan her şey anlatılmaktadır. UFS Akademisi ile uzman şeflerden ipuçları alın, araç setimizdeki ücretsiz şablonları ve posterleri indirin ve siz ve personeliniz için ücretsiz eğitim alın.
Bu 3 adımı izleyin:
- Menünüzü sadeleştirin - Maliyetleri optimize etmek için menü mühendisliğini, menü fiyatlandırma formüllerini ve menü tasarım psikolojisini kullanın.
- Maliyetlerinizi kontrol edin - Tedarikçilerinizle iyi ilişkiler kurarak ve ekibinizin becerilerini geliştirerek israfı azaltın ve gıda maliyetlerini düşürün.
- Personeli motive edin - Yüksek performanslı bir ekip, verimli bir şekilde çalışmanıza ve maliyetleri yönetmenize destek olacaktır.