Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Kaya Levreği Fileto (2X2 cm küp) 1.3 kg
  • Nişasta, Mısır 50.0 g
  • Un, Beyaz /tür 405 (genel) 200.0 g
  • Ayçiçek yağı 140.0 ml
  • Kabartma tozu 15.0 g
  • Tuz 4.0 g
  • Karabiber 1.0 g
  • Su 480.0 ml
  • Knorr Kanton Usulü Tatlı Ekşi Sos 2,25L 300.0 ml
  • Sarı - Kırmızı - Yeşil Dolma Biber Küp 390.0 g
  • Konserve ananas (suyu ile birlikte) 400.0 g
  • Kırmızı soğan, jülyen 100.0 g
  • Sarımsak 10.0 g
  • Zencefil 20.0 g

Unilever Food Solutions'da Tatlı-Ekşi Soslu Balık şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Balık filetosundan elde ettiğiniz 2X2 cm'lik küpleri batırarak, derin yağda kızartmak için: nişastayı, unu, Ayçiçek yağını, kabartma tozunu, tuz-karabiberi, su ile çırparak kıvamlı bir karışım elde edin.
    • Tatlı ekşi sos için Ayçiçek yağını koyup kızdırdığınız tavada soğan ve biberleri soteleyin, daha sonra sırası ile sarımsak, zencefil, ananasları, ananas konservesindeki suyu ilave edin.
    • Hafifçe kaynamaya başladıktan sonra Knorr Kanton Usulü Tatlı Ekşi Sos'u ilave edin ve biraz daha kaynatın. sos kıvamlı bir hal alınca ocaktan alın.
    • Balık küplerini daha önce hazırladığınız kaplama harcına bulayıp derin yağda kızartın, kızaran balıkların yağını almak için kağıt peçete üzerine çıkartın.
    • Balıkları bir kasenin en altına yerleştirip üzerini kaplayacak kadar tatlı-ekşi sos karışımından ekleyin.
    • Taze kişniş yaprakları ile dekorlayıp servis edin. Not: bu yemeğin yadında haşlanmış sebzeler, "steam rice" ve minik bir salata servis edebilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu