1. Restoran personelinize eğitim sunun
Neyi ve niçini paylaşın ve böylece personel kendilerinden ne beklendiğini ve bunun neden önemli olduğunu anlasın. Nedenini anladıklarında maliyet tasarrufu onlar için de önemli olmaya başlayacak ve bunun için daha iyi çalışacaklardır.
2. Takım ruhunu yaratın
Yönetimlerine saygı duyan çalışanlar daha etkin ve verimli çalışacaktır. Restoran sorumluları diğerlerine örnek olur, başarılı işleri takdir eder ve personelin kendilerine değer verildiğini ve saygı duyulduğunu hissettiği bir ortamı sağlarlar.
#FairKitchens Hareketi Etkili EKİPLERİN 5 özelliği ile, restoran liderliğini hakkında daha fazla bilgi edinin
3. Onlara sağladıkları tasarrufu gösterin
Genellikle depolama veya hazırlama sırasında israf edilen temel bileşenlerin maliyetini ve bozuk ekipman veya aletlerin maliyetini ayrıntılı olarak açıklayarak restoranlarda gıda israfını azaltın. Listeyi bir tabelaya dönüştürün ve mutfağın Personelin göreceği önemli alanlarına asın.
Araç kitimiz maliyetten tasarruf etmek için israftan kaçınmanın önemini göstererek restoranlarda gıda israfını azaltmak amacıyla personelde farkındalık yaratmaya yardımcı olan posterler içerir