Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

“Teslim alma anından mutfaklara iletilmesine kadar her malzemenin izlenmesi, girilmesi ve kaydedilmesi gerekir. Rafta duran herhangi bir yiyeceğin rafta duran para ile aynı şey olduğunu unutmayın!"

Yönetici Şef Richard Green
Bölgesel Yönetici Şef, Compass Group UAE

Personeliniz ile, uluslararası yemek okulu ICCA ile birlikte hazırlanan bu UFS Academy eğitim videolarını izleyin:  Maliyet Yönetimi: Satınalım & Stok Kontrolü

6 video, 30 dakika 

Ekibinizle videoları paylaşmak, kopyalayıp göndermek için bu bağlantıyı kullanın. 

Mutfak Yönetimi

Mutfak Yönetimi

Mutfaktaki süreç ve prosedürlerin önemi, satın alma, stok kontrolü ve gıda güvenliğinin bir mutfağın başarısı için neden çok önemli olduğu ve atık yönetiminde oynadıkları rol.

Hemen izleyin!

 

Malzemelerin Etkin Yönetimi

Malzemelerin Etkin Yönetimi

Akıllıca bir menü tasarlamak, kârı en üst düzeye taşımanın en iyi yollarından biridir. Üstelik akıllı bir menünün faydaları, kârdan çok daha fazlasını sağlar.  Bu videoyu izleyerek malzemeleri etkili bir şekilde yönetmenin faydaları hakkında daha fazla bilgi edinin.

Hemen izleyin!

 

Malzemeleri Maliyet-Etkin Kullanmak

Malzemeleri Maliyet-Etkin Kullanmak

Bir menü tasarlandıktan sonra, her malzemeden en iyi şekilde yararlanmak için yapabileceğiniz farklı çalışmalar vardır.  Bir mutfak ne kadar az atık üretirse, o kadar uygun maliyetli olur! Bu videoda bu konuyu işliyoruz. 

Hemen izleyin!

Gıdanın Alınması ve Saklanması

Gıdanın Alınması ve Saklanması

Bu video, bozulmayı önlemek için gıda güvenliği kılavuzu uyarınca gıdaların alınması ve saklanması sürecini yönetmek için gerekli prosedürlerin önemini ve neden FIFO kullandığımızı açıklar.

Hemen izleyin!

 

Teslimatların Alınması

Teslimatların Alınması

Bu video tedarikçilere, teslim edilen ürünlerin risklerinin nasıl belirleneceğine ve uzlaşılan gerekliliklere uymalarının nasıl sağlanacağına odaklanmaktadır.

Hemen izleyin!

 

Depolama, Gıda Güvenliği ve FIFO – İlk Giren İlk Çıkar

Depolama, Gıda Güvenliği ve FIFO – İlk Giren İlk Çıkar

FIFO yöntemini kullanırken, her zaman en yeni ürünleri eski ürünlerin arkasına koymalıyız. Son kullanma tarihi geçecek veya ilk bozulacak ürünler (ilk girenler) her zaman önde olmalıdır. Bu şekilde, bir ürün almaya gittiğinizde, her zaman son kullanma tarihi yaklaşan ürünü alırsınız.  Bu sistemi takip etmezseniz, o gün gelen taze ürünleri kullanırken dünkü ve bozulacak olan stokları gözden kaçırabilirsiniz. 

Hemen izleyin!

 

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu