Uluslararası yemek okulu ICCA ve UFS Academy işbirliği ile hazırlanan bu eğitim videolarını personelinizle birlikte izleyin
İşlenen konular:
1. Mise en Place (4 video, 15 dakika)
Mise En Place'in anlamı “yerlerine yerleştirmektir”. Ekipman ve malzemelerin kullanıma hazır olması daha fazla verimlilik sağlar. Sizleri Mise En Place'in temelindeki ilke ve teknikler ile tanıştıracağız.
Başlayalım: Mise en Place
2. Ekipman Seçimi ve Güvenli Kullanım (6 video, 29 dakika)
Bir mutfakta çalışırken, bıçaklardan büyük makine parçalarına kadar farklı türde ekipmanlar kullanmanız gerekir. Neye ihtiyacınız olduğunu ve nasıl kullanacağınızı belirleyebilmek, çalışma gününün daha sorunsuz geçmesine yardımcı olacaktır. Daha fazla bilgi için bu dersi alın.
Başlayalım: Ekipman Seçimi ve Güvenli Ekipman Kullanımı
3. Gıda Güvenliğinin Önemi (6 video, 24 dakika)
Mutfakta doğru hijyen, iyi yemek pişirmek kadar önemlidir. Aralarında La Petite Maison'dan Tim Stewart ve 55 Tulbagh'tan Sarah Frederik von Gericke'nin de bulunduğu üst düzey şefler, size temel bilgileri verecek.
Başlayalım: Gıda Güvenliğinin Önemi