Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Colorado'daki bir barbekü yarışından esinlenen Jord Althuizen, hayranı olduğu Amerikan barbekü kültürünü Hollanda'ya getirmeye kararlıydı. Şimdi “Smokey Goodness” arabasıyla ülkeyi dolaşıyor, bir barbekü danışmanı olarak TV ve radyo programlarında jürilik yapıyor.

AIDA

"Sokak lezzetleri söz konusu olduğunda DİAH modelinin büyük bir hayranıyım: Dikkat, İlgi, Arzu ve Hareket.

  • İşe insanların dikkatini çekmekle başlayın: Potansiyel müşteriler, ne sattığınızı 20 metrelik bir mesafeden anlayabilmelidir.
  • Daha sonra çekici ve iyi fiyatlı bir menüyle ilgi uyandırın.
  • Barbekü yapmak, bir arzu yaratmakla ilgilidir. İnsanları ilginç yemek pişirme teknikleriyle ikna edebilirsiniz.
  • Çıkan o nefis dumanı ve ızgarayı, taze ürünlerin kullanımını göstermekten çekinmeyin. Bütün bunlar, insanların yemeklerinizi alması için yani ‘bu hareketi’ özendirmek için çok önemlidir."

Zaman ayırın

"Biz en az yarım gün önce etimizi yavaş yavaş pişirmeye başlıyoruz ve servis öncesinde gereken tüm hazırlıkları yapıyoruz. Böylece sadece, bizim için çok önemli olan pişirme sürecine odaklanıyoruz. Çünkü kestirme yoldan gitmek sadece yemeğinizin özgünlüğünü azaltır."

Hellmann's Barbekü Sos 285GR

Hellmann’s BBQ Sos; zengin tütsü tadı ile burgerlerinize ve kırmızı etlerinize tat verir.

Daha Fazlasını Görüntüle
9
₺729,70 Ürün Fiyatı

Hava geçirmez sistem

"Tabii ki de her restoran gün içinde iniş çıkışlar yaşıyor.  Zararı en aza indirmek için “tamponlar” oluşturabilirsiniz. Örneğin, restoranımda yeni parti hazır olmadan etim biterse, her zaman hotbox'ta bir miktar et bulunur. Siz de müşterilerinizin beklemesini önlemek için daha hızlı hazırlanan etlerden sunabilirsiniz. Zaman çok değerlidir, bu yüzden bir tabağın servise hazırlanması 30 saniyeden fazla sürmemelidir. Bu nedenle ekmek pişirme, soyma, çeşnilendirme gibi işlemlerden mümkün olduğunca uzak durun.

Atıkları en aza indirmenin bir yolu, ev yapımı ürünleri kombine ederek çalışmak ve satın alınan ürünleri daha uzun bir raf ömrüyle saklamaktır. Örneğin, yemeklerimde Hellmann's mayonez kullanıyorum ve porsiyonlara ayırıp vakumlu poşetlerde sakladığım kendi ev yapımı ürünlerimle karıştırıyorum."

Dikkatleri üzerinize çekin

“Her zaman müşterilerinizin ihtiyaçlarına göre hareket edin. Balık, tavuk, kuzu gibi çeşitli ürünler sunun. Daha az şeker ve tuz tüketen insanları göz önünde bulundurun ve her zaman glutensiz bir seçenek sunun. Unutmayın ki yüksek kaliteli yiyecekler kaliteli malzemelerle başlar: Ekmeğin önemini hafife almayın, mümkünse özenle hazırlanmış ve sürdürülebilir ürünler kullanın.”

Diğer konseptlerimizi incelemek için tıklayın.

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu