Trüf ve Cheddar Soslu Antrikot
Malzemeler
Hamuru:
- 230 gr dana antrikot
- 1 yemek kaşığı Knorr Sebzeli Çeşni
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 20 gr cheedar kırmızı
- 5 ml trüf yağı
- 10 gr borazan mantarı
- 5 gr yumurta sarısı
Hazırlanışı:
Antrikot kötü yağlarından arındırılır. Knorr Sebzeli Çeşni ile marine edilir, 57’C de 3 saat sous-vide pişirilir. Yumurta sarısı, trüf yağı ile mayonez yapılır. İçine borazan mantarı içeren çedar fondü eklenir. Ve sherry sirkesi ile asiditesi ayarlanır. Afiyet olsun.
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
Yemeklerinizin lezzetine lezzet katmak için farklı sebze ve baharatlarla harmanlanmış Knorr Sebzeli Çeşni!
Daha Fazlasını Görüntüle