- En yüksek kullanım restoranlarda göze çarpıyor.
- Türkiye’de şeflerin çeşni kullanım alışkanlığı ise ağırlıklı olarak sebzeli çeşniden geliyor.
- Sebzeli çeşni, Türkiye’de en yaygın körili tavuk, köfte ve patlıcan yemeklerine giriyor. Takibinde ise sebze yemekleri geliyor.
*TNS, 2015
Yeni Knorr Chef’s Sebzeli Çeşni
Ağır ateşte pişmiş kök sebzeler ve yağda kavrulmuş baharatların aromasını içeren Yeni Knorr Chef’s Sebzeli Çeşni’nin lezzetini Her 10 şeften 9’u onayladı. Yeni çeşnimizi bir de Gökay Şef’ten dinleyin.
Yeni Knorr Tavuk Çeşnisi
Eski lezzeti kalmayan tavukları lezzetlendirmek için onbir çeşit baharattan oluşan Yeni Knorr Tavuk Çeşniyi deneyin. Yaşar Usta, farklı pişirme tekniklerine uygun Yeni Tavuk Çeşni’yi anlattı.
Knorr Tavuk Çeşnisi 4KG
Zengin ürün çeşitleri ile yemekleri ziyafete dönüştüren lezzetçilerin vazgeçilmezi Knorr Tavuk Çeşnisi 4KG UFS güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!
Daha Fazlasını Görüntüle