İçindekiler
Zeytinyağlı Enginar
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Zeytinyağlı Enginar Hazırlanışı
Enginar göbeği
/g
5.0 kg
0%
Havuç, küp
/g
1.0 kg
0%
Patates, küp
/g
1.0 kg
0%
Bezelye iç
/g
500.0 g
0%
Zeytinyağı
/ml
300.0 ml
0%
Ayçiçek yağı
/ml
500.0 ml
0%
Kuru soğan
/g
1.0 kg
0%
Toz şeker
/g
20.0 g
0%
Tuz
/g
10.0 g
0%
Buğday unu
/g
30.0 g
0%
Su
/ml
8.0 l
0%
Taze dereotu
/g
50.0 g
0%
Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg
/g
150.0 g
0%
Yumurta sarısı
/g
70.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Zeytinyağlı Enginar Hazırlanışı
-
Enginar göbeği 5.0 kg
-
Havuç, küp 1.0 kg
-
Patates, küp 1.0 kg
-
Bezelye iç 500.0 g
-
Zeytinyağı 300.0 ml
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Kuru soğan 1.0 kg
-
Toz şeker 20.0 g
-
Tuz 10.0 g
-
Buğday unu 30.0 g
-
Su 8.0 l
-
Taze dereotu 50.0 g
-
Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 150.0 g
-
Yumurta sarısı 70.0 g