Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:

  • Yulaf taneleri 240.0 g
  • Un 120.0 g
  • Tarçın 2.0 g
  • Karbonat 2.0 g
  • Muskat cevizi 1.0 g
  • Şeker, esmer 330.0 g
  • Yumurta 1.0 adet
  • Vanilya Özütü 10.0 g
  • Kuru üzüm 120.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Fırını 175°C'ye (350°F) ısıtın. Fırın tepsilerini yağlayın ve kenara ayırın.
    • Bir kasede, yulaf ezmesi, un, tarçın, karbonat ve muskatı karıştırın; kenara ayırın.
    • Büyük bir kasede, elektrikli mikserle kahverengi şekeri,Hellmann's Mayonez'i, yumurtayı ve vanilini 2 dakika çırpın. Ardından, yulaf karışımını yavaşça ekleyin ve karıştırın. Son olarak, kuru üzümleri ekleyip karıştırın.
    • Hazırladığınız fırın tepsilerine, hamurdan birer yemek kaşığı alarak 7.5 cm aralıklarla yerleştirin.
    • 10 dakika kadar, altın rengini alana kadar pişirin. Fırın tel ızgarasında 2 dakika soğumaya bırakın, ardından fırın tepsisinden çıkarıp tamamen soğumasını bekleyin.

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu