Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

 Yaki Tori Tavuk

Yaki Tori Glaze

 Sebzeli Basmati

 Limelı Japon Mayonezi

Quick Kimchi


"Yaki Tori"nin hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

...

Hazırlık

  1.  Yaki Tori Tavuk

    • Marinasyon malzemelerini homojenize olana kadar karıştırın ve içerisine küp kestiğiniz tavukları atarak en az 3 saat marinasyonda bekletin.
    • Glaze için malzemeleri karıştırın ve kenara alın.
    • Bambu şişlerinizi yanmaması için bir gece önceden suya koyun.
    • Sudan çıkarttığınız şişlere tavukları 80 gr olacak şekilde takın.
    • Tavuk şişlerinizi her iki tarafına da 4 defa glaze sürerek ızgaralayın.
    • En son ızgaradan aldıktan sonra tekrar sostan sürün ve servis edin.
  2. Yaki Tori Glaze

  3.  Sebzeli Basmati

    • Knorr Tuzu azaltılmış Tavuk Bulyon ve Knorr Sebzeli Çeşni'yi su ile karıştırın ve ısıtın.
    • Ayçiçek yağında ve hazırladığınız bulyonda pirincinizi salma olarak pişirin ve kenara alın.
  4.  Limelı Japon Mayonezi

    • Tüm malzemeyi karıştır.
  5. Quick Kimchi

    • Lahana dışındaki tüm malzemeyi bir mayonez tenceresine alın ve karıştırın.
    • Yaklaşık 2 dakika elinizle yoğurarak malzemeleri ovalayın.
    • Streç filmle kapatın ve buzdolabında en az 1 saat bekletin. Buzdolabında üç gün muhafaza edebilirsiniz.
    • Eğer kimchinizi vakumlarsanırz hem turşulama sürecini hızlandırıp hem de raf ömrünü uzatabilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu