İçindekiler
Yabani Mantarlı ve Parmesanlı Pilav
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Pirinç
/g
600.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/l
100.0 ml
0%
Shitake Mantarı
/g
60.0 g
0%
Porçini mantarı
/g
60.0 g
0%
Kültür Mantarı
/kg
60.0 g
0%
Su
/l
900.0 ml
0%
Kekik, taze
/kg
3.0 g
0%
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g
/g
5.0 g
0%
Peynir, Parmesan
/kg
50.0 g
0%
Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750GR
/g
13.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Pirinç 600.0 g
-
Ayçiçek yağı 100.0 ml
-
Shitake Mantarı 60.0 g
-
Porçini mantarı 60.0 g
-
Kültür Mantarı 60.0 g
-
Su 900.0 ml
-
Kekik, taze 3.0 g
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 5.0 g
-
Peynir, Parmesan 50.0 g