Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Yabani Mantar Dolgulu ve Patlıcan Soslu Tortellini

  • Un, buğday 500.0 g
  • Zeytinyağı 70.0 ml
  • Mantarlar, Kestane 300.0 g
  • Mantarlar, istiridye 260.0 g
  • Sarımsak 12.0 g
  • Kekik, taze 5.0 g
  • Tulum Peyniri 180.0 g
  • Kuru soğan 100.0 g
  • Patlıcan, közlenmiş 450.0 g
  • Kapya Biber, Kırmızı (Közlenmiş) 150.0 g
  • Fesleğen, taze 60.0 g
  • Peynir, Emmental 50.0 g
  • Şarap, beyaz 100.0 ml
  • Tereyağı 30.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
  • Mantarlar, Shiitake 100.0 g
  • Patlıcan (Kabuğu ince doğranmış) 100.0 g
  • Yumurta 250.0 g

Özellikle yaz aylarında misafirlerinizin tercih edebileceği farklı bir lezzet. Leziz Yabani Mantar Dolgulu ve Patlıcan Soslu Tortellini tarifini hemen keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Yabani Mantar Dolgulu ve Patlıcan Soslu Tortellini

    • Bir kabın içine un koyun, ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta, zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin.
    • İç malzemesi için mantarları tavla zarı şeklinde doğrayın, tavada zeytinyağı ile sırasıyla sarımsak, mantar, kekik soteleyin ve soğutun.
    • Bu karışıma tulum peyniri ilave edin ve yoğurun.
      Makarna hamurunu açın, kesin ve hazırlanan içten doldurun, isteğe göre şekillendirin, kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Patlıcanları ve kırmızı kapya biberi közleyin ve ayıklayın.
      Ayrı bir tencere içinde zeytin yağı ile sırasıyla, sarımsak, kuru soğan, fesleğen soteleyin.
    • Karemelize olana kadar közlenen patlıcan, biberleri doğrayın soğana ilave edin, 2 dk. daha soteleyin ve beyaz şarap ekleyin 1 dk. çektirin.
    • Rama Krema ilave edin 30 dk. kısık ateşte kaynatın ve blenderden geçirin ve süzdürün.
    • Mantarları doğrayın tavada soteleyin, patlıcanların kabuğunu ince julyen doğrayın, derin yağda kızartın ve makarnayı hazırlanan diğer malzemeler ve fesleğen ile servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu