İçindekiler
Yaban Havucu Mini Magnum Dondurma ve Panna Cotta
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
MİNİ DONDURMA ( ± 50 ADET)
Süt
/ml
1000.0 ml
0%
Çubuk Vanilya
/adet
2.0 adet
0%
Doğranmış Şeker Havucu
/g
350.0 g
0%
Toz şeker
/g
400.0 g
0%
Krema
/g
1000.0 g
0%
Tuz
/g
1.0 g
0%
Yumurta sarısı
/g
200.0 g
0%
Limon kabuğu (ince rendelenmiş)
/g
0.0 g
0%
Süt
/ml
300.0 ml
0%
Bandırmak İçin Çikolata
/g
0.0 g
0%
Kırık fındık
/g
0.0 g
0%
PANNA COTTA (± 12 PORSİYON, 90ML)
Süt
/ml
500.0 ml
0%
Doğranmış Şeker Havucu
/g
125.0 g
0%
Carte d'Or Yeni Buffet Serisi Panna Cotta 3KG
/g
130.0 g
0%
Krema
/g
500.0 g
0%
Beyaz Çikolata Sos
/g
100.0 g
0%
TUZLU KARAMEL TOFFEE
Yer Elması
/g
400.0 g
0%
Hindistan Cevizi Sütü
/l
320.0 ml
0%
Vanilya Özütü
/g
0.0 g
0%
Bitki Bazlı Krema
/ml
100.0 ml
0%
Tuz
/g
0.0 g
0%
YALANCI İĞDE JÖLESİ
Yalancı İğde Püresi
/g
500.0 g
0%
Su
/ml
500.0 ml
0%
Kalamondin (Filipinler limonu) Püresi
/g
175.0 g
0%
Cin
/ml
125.0 ml
0%
Toz şeker
/g
200.0 g
0%
Agar Agar
/g
20.0 g
0%
ŞEKER HAVUCU KITIRI
Şeker Havucu Püresi
/g
320.0 g
0%
Pudra şekeri
/g
160.0 g
0%
EKSTRA MALZEMELER
Tere
/adet
0.0 adet
0%
Kuzukulağı
/g
0.0 g
0%
Kırık fındık
/g
0.0 g
0%
Doğranmış Şeker Havucu
/g
0.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
MİNİ DONDURMA ( ± 50 ADET)
-
Süt 1000.0 ml
-
Çubuk Vanilya 2.0 adet
-
Doğranmış Şeker Havucu 350.0 g
-
Toz şeker 400.0 g
-
Krema 1000.0 g
-
Tuz 1.0 g
-
Yumurta sarısı 200.0 g
-
Limon kabuğu (ince rendelenmiş)
-
Süt 300.0 ml
-
Bandırmak İçin Çikolata
-
Kırık fındık
PANNA COTTA (± 12 PORSİYON, 90ML)
-
Süt 500.0 ml
-
Doğranmış Şeker Havucu 125.0 g
-
Krema 500.0 g
-
Beyaz Çikolata Sos 100.0 g
TUZLU KARAMEL TOFFEE
-
Yer Elması 400.0 g
-
Hindistan Cevizi Sütü 320.0 ml
-
Vanilya Özütü
-
Bitki Bazlı Krema 100.0 ml
-
Tuz
YALANCI İĞDE JÖLESİ
-
Yalancı İğde Püresi 500.0 g
-
Su 500.0 ml
-
Kalamondin (Filipinler limonu) Püresi 175.0 g
-
Cin 125.0 ml
-
Toz şeker 200.0 g
-
Agar Agar 20.0 g
ŞEKER HAVUCU KITIRI
-
Şeker Havucu Püresi 320.0 g
-
Pudra şekeri 160.0 g
EKSTRA MALZEMELER
-
Tere
-
Kuzukulağı
-
Kırık fındık
-
Doğranmış Şeker Havucu