İçindekiler
Venedik Usulü Tavuk Sote
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Venedik Usulü Tavuk Sote Hazırlanışı
Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz
/g
6.0 kg
0%
Nişasta
/g
1.0 kg
0%
Knorr Tavuk Çeşnisi 750GR
/g
200.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/ml
500.0 ml
0%
Maydanoz
/adet
1.0 adet
0%
Taze soğan
/adet
1.0 adet
0%
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
200.0 g
0%
Knorr Kanton Usulü Tatlı Ekşi Sos 2,25L
/l
3.0 l
0%
Rama krema
/l
4.0 l
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Venedik Usulü Tavuk Sote Hazırlanışı
-
Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 6.0 kg
-
Nişasta 1.0 kg
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Maydanoz 1.0 adet
-
Taze soğan 1.0 adet
-
Knorr Kanton Usulü Tatlı Ekşi Sos 2,25L 3.0 l
-
Rama krema 4.0 l