İçindekiler
Vanilla Cheese Cake Mus Çilek ve Bisküvi Kırıkları ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Kremayı Hazırlamak İçin:
Pınar Beyaz Krem Peynir
/g
300.0 g
0%
Süt
/ml
375.0 ml
0%
Toz şeker
/g
75.0 g
0%
Carte d'Or Buffet Vanilyalı Mus 3KG
/g
150.0 g
0%
10 Porsiyon Tatlıyı Hazırlamak İçin:
Hazırlanan Karışımdan
/g
800.0 g
0%
Çilek
/g
500.0 g
0%
Burçak Bisküvi
/adet
20.0 adet
0%
Carte D'or Meyve Şöleni Sos
/g
250.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Kremayı Hazırlamak İçin:
-
Pınar Beyaz Krem Peynir 300.0 g
-
Süt 375.0 ml
-
Toz şeker 75.0 g
10 Porsiyon Tatlıyı Hazırlamak İçin:
-
Hazırlanan Karışımdan 800.0 g
-
Çilek 500.0 g
-
Burçak Bisküvi 20.0 adet
-
Carte D'or Meyve Şöleni Sos 250.0 g