İçindekiler
Taze Kale ve Kinoa Salatası, Kızılcık Kurusu ve Badem ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Kale (Körpe - Yaprak)
/g
1.0 kg
0%
Kinoa
/g
250.0 g
0%
Su
/l
175.0 ml
0%
Sızma Zeytinyağı
/ml
50.0 ml
0%
Badem( Taze - İç)
/g
100.0 g
0%
Kızılcık Kurusu
/g
150.0 g
0%
Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg
/g
25.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Kale (Körpe - Yaprak) 1.0 kg
-
Kinoa 250.0 g
-
Su 175.0 ml
-
Sızma Zeytinyağı 50.0 ml
-
Badem( Taze - İç) 100.0 g
-
Kızılcık Kurusu 150.0 g
-
Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 25.0 g