İçindekiler
Taze Baharatlarla Fırınlanmış Kabuklu Patates
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Patates
/kg
10000.0 g
0%
Biberiye
/g
100.0 g
0%
Kekik
/g
100.0 g
0%
Sarımsak
/kg
200.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
500.0 ml
0%
Kuru nane
/g
25.0 g
0%
Pul Biber
/g
25.0 g
0%
Knorr Fajita Çeşnisi 750GR
/g
150.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Patates 10000.0 g
-
Biberiye 100.0 g
-
Kekik 100.0 g
-
Sarımsak 200.0 g
-
Zeytinyağı 500.0 ml
-
Kuru nane 25.0 g
-
Pul Biber 25.0 g