İçindekiler
Tavuk Tajin (Tagine)
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Zeytinyağı
/l
800.0 ml
0%
Kuru soğan, küp
/g
4500.0 g
0%
Sarımsak, çok ince doğranmış
/g
60.0 g
0%
Limon kabuğu, rendelenmiş
/g
75.0 g
0%
Knorr Tikka Masala Çeşni 650GR
/g
60.0 g
0%
Maydanoz, taze
/kg
60.0 g
0%
Taze nane, ince kıyılmış
/g
80.0 g
0%
Tavuk but- kemikli, derisiz yağı alınmış, parçalara bölünmüş
/g
10000.0 g
0%
Kabak, uzunlamasına 3 cm kadar kesilmiş
/g
1500.0 g
0%
Havuç, uzunlamasına 3 cm kadar kesilmiş
/g
2500.0 g
0%
Yeşil fasulye, 2'ye 3'e kesilmiş
/g
1500.0 g
0%
Patlıcan, uzunlamasına 3 cm kadar kesilmiş
/g
1500.0 g
0%
Knorr Tavuk Suyu Bulyon 750GR
/g
160.0 g
0%
Su
/ml
8000.0 ml
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Zeytinyağı 800.0 ml
-
Kuru soğan, küp 4500.0 g
-
Sarımsak, çok ince doğranmış 60.0 g
-
Limon kabuğu, rendelenmiş 75.0 g
-
Maydanoz, taze 60.0 g
-
Taze nane, ince kıyılmış 80.0 g
-
Tavuk but- kemikli, derisiz yağı alınmış, parçalara bölünmüş 10000.0 g
-
Kabak, uzunlamasına 3 cm kadar kesilmiş 1500.0 g
-
Havuç, uzunlamasına 3 cm kadar kesilmiş 2500.0 g
-
Yeşil fasulye, 2'ye 3'e kesilmiş 1500.0 g
-
Patlıcan, uzunlamasına 3 cm kadar kesilmiş 1500.0 g
-
Su 8000.0 ml