Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Sos

Tavuk Marinasyon

  • Tavuk Göğsü
  • Ayçiçek yağı
  • Knorr Cajun Çeşnisi 50.0 g
  • Kuru soğan
  • Havuç
  • Patates, küp
  • Kabak
  • Pazı

"Tavuk Haşlama"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Sos

    Tencerede ayçiçek yağı ile sarımsağı soteleyin ve 10 lt su, Knorr Demi Glace Sos, Knorr Tavuk Suyu Bulyon'u ilave edip, karıştırın.
  2. Tavuk Marinasyon

    • Ayrı bir kabın içinde ayçiçek yağı ile Knorr Cajun Çeşni’yi homojen hale getirin ve tavuk göğüslerini marine edin.
    • Hazırlanan sosun içine tavukları ilave edin ve kısık ateşte kaynamaya bırakın.
    • Tavukların pişmesine yakın sebzeleri ekleyin. Sebzelerin pişmesine yakın nişasta ile bağlayın, 2 dakika daha kaynatın ve servise hazır hale getirin.
    • Afiyet olsun.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu