İçindekiler
Tavuk Döner, Coleslaw ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Tavuk (Döner Eti)
/g
1200.0 g
0%
Lavaş Ekmeği
/adet
10.0 adet
0%
Karışık Bahçe Yeşillikleri - Elle Minik Parçalanmış
/g
100.0 g
0%
Lahana, beyaz (jülyen)
/g
500.0 g
0%
Havuç, jülyen
/g
100.0 g
0%
Turp (jülyen)
/g
100.0 g
0%
Sap Kereviz (Jülyen)
/g
100.0 g
0%
Yeşil/taze soğan (jülyen)
/g
60.0 g
0%
Calve Sarımsaklı Mayonez 245GR
/g
125.0 g
0%
Calve Kova Barbekü Sos 4KG
/g
50.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Tavuk (Döner Eti) 1200.0 g
-
Lavaş Ekmeği 10.0 adet
-
Karışık Bahçe Yeşillikleri - Elle Minik Parçalanmış 100.0 g
-
Lahana, beyaz (jülyen) 500.0 g
-
Havuç, jülyen 100.0 g
-
Turp (jülyen) 100.0 g
-
Sap Kereviz (Jülyen) 100.0 g
-
Yeşil/taze soğan (jülyen) 60.0 g