İçindekiler
Tavuk Budu Çevirme
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Kemikli Tavuk Kalça
/g
2.0 kg
0%
Zeytinyağı
/l
200.0 ml
0%
Sarımsak
/kg
11.0 g
0%
Limon suyu
/ml
20.0 ml
0%
Değirmende Çekilmiş Kara-Beyaz ve Pembe Biber Karışımı
/g
5.0 g
0%
Hellmann's Barbekü Sos 285GR
/g
285.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Kemikli Tavuk Kalça 2.0 kg
-
Zeytinyağı 200.0 ml
-
Sarımsak 11.0 g
-
Limon suyu 20.0 ml
-
Değirmende Çekilmiş Kara-Beyaz ve Pembe Biber Karışımı 5.0 g