İçindekiler
Sebzeli Firik Pilavı
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Firik buğdayı
/g
6000.0 g
0%
Havuç
/kg
500.0 g
0%
Kuru soğan
/g
500.0 g
0%
Kereviz
/kg
500.0 g
0%
Tereyağı
/kg
250.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
250.0 ml
0%
Dereotu, ince kıyılmış
/g
15.0 g
0%
Taze nane, ince kıyılmış
/g
15.0 g
0%
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
50.0 g
0%
Su
/ml
8000.0 ml
0%
Knorr Tavuk Suyu Bulyon 750GR
/g
50.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Firik buğdayı 6000.0 g
-
Havuç 500.0 g
-
Kuru soğan 500.0 g
-
Kereviz 500.0 g
-
Tereyağı 250.0 g
-
Zeytinyağı 250.0 ml
-
Dereotu, ince kıyılmış 15.0 g
-
Taze nane, ince kıyılmış 15.0 g
-
Su 8000.0 ml