Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:


...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Firik buğdayını 1 gün önceden bol su ile ıslatın.
    • Daha sonra süzdürün. Pilavı pişireceğiniz derin bir tencerenin içine tereyağını ve zeytinyağını koyup kızdırın.
    • Tavla zarı şeklinde kestiğiniz soğanları ve diğer sebzeleri soteleyin.
    • Firik buğdayını da ilave edip biraz daha kavurun.
    • Ayrı bir tencerede Knorr Tavuk Bulyon, su ve Knorr Sebzeli Çeşni’yi kaynatıp kavrulan pirince ilave edin, kısık ateşte suyunu çekmesini bekleyin.
    • Eğer çok kuru kalıyorsa çeşnili sudan biraz daha hazırlayıp azar azar ilave edin.
    • Hafif sulu ve yumuşak bir pilav elde edince pilavı demlendirin ve servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu