İçindekiler
Portakal ve Tarçınlı Tatlı Kabağı Püreli Vanilya Mus Çikolatalı Gevrek ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Kabak Püresi Elde Etmek İçin:
Tatlı Kabağı-Temizlenmiş İri Küp Doğranmış
/g
1.0 kg
0%
Toz şeker
/g
600.0 g
0%
Çubuk Tarçın
/adet
3.0 adet
0%
Kakule
/g
1.0 g
0%
Portakal kabuğu, rendelenmiş
/g
5.0 g
0%
Yıldız Anason
/adet
4.0 adet
0%
Vanilyalı Mus Paket Tarifi İçin:
Carte d'Or Buffet Vanilyalı Mus 3KG
/g
95.0 g
0%
Süt
/ml
250.0 ml
0%
10 Porsiyon Tatlının Hazırlanması İçin:
Vanilyalı Mus
/g
250.0 g
0%
Kabak Tatlısı
/g
1.1 kg
0%
Çikolatalı Gevrek
/g
100.0 g
0%
Carte d'Or Karamelli Sos
/g
250.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Kabak Püresi Elde Etmek İçin:
-
Tatlı Kabağı-Temizlenmiş İri Küp Doğranmış 1.0 kg
-
Toz şeker 600.0 g
-
Çubuk Tarçın 3.0 adet
-
Kakule 1.0 g
-
Portakal kabuğu, rendelenmiş 5.0 g
-
Yıldız Anason 4.0 adet
Vanilyalı Mus Paket Tarifi İçin:
-
Süt 250.0 ml
10 Porsiyon Tatlının Hazırlanması İçin:
-
Vanilyalı Mus 250.0 g
-
Kabak Tatlısı 1.1 kg
-
Çikolatalı Gevrek 100.0 g
-
Carte d'Or Karamelli Sos 250.0 g