İçindekiler
Pırasa Güveç, Patates ve Fasulye ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Pırasa
/g
12000.0 g
0%
Patates
/kg
4000.0 g
0%
Kuru Fasulye, haşlanmış
/g
2000.0 g
0%
Kuru soğan
/g
2000.0 g
0%
Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750GR
/g
100.0 g
0%
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
60.0 g
0%
Su
/ml
8000.0 ml
0%
Dana eti
/kg
4000.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/l
50.0 ml
0%
Tereyağı
/kg
100.0 g
0%
Maydanoz, taze
/kg
100.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Pırasa 12000.0 g
-
Patates 4000.0 g
-
Kuru Fasulye, haşlanmış 2000.0 g
-
Kuru soğan 2000.0 g
-
Su 8000.0 ml
-
Dana eti 4000.0 g
-
Ayçiçek yağı 50.0 ml
-
Tereyağı 100.0 g
-
Maydanoz, taze 100.0 g