İçindekiler
Pepper Steak Patates Püresi Eşliğinde
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Yapılışı:
Bütün Bonfile - temizlenmiş fitilsiz, ince olanlarından
/g
2000.0 g
0%
Sızma Zeytinyağı
/ml
150.0 ml
0%
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g
/g
20.0 g
0%
Patates Püresi
Knorr Pratik Patates 4KG
/g
170.0 g
0%
Su
/ml
1300.0 ml
0%
Tane Karabiber (Değirmen)
/g
10.0 g
0%
Süt - Ilık
/ml
200.0 ml
0%
Tereyağı (eritilmiş)
/g
30.0 g
0%
Tuz
/kg
3.0 g
0%
1 Porsiyon Sunumu
Knorr Demi Glace Et Sosu 1KG
/g
40.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Yapılışı:
-
Bütün Bonfile - temizlenmiş fitilsiz, ince olanlarından 2000.0 g
-
Sızma Zeytinyağı 150.0 ml
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 20.0 g
Patates Püresi
-
Su 1300.0 ml
-
Tane Karabiber (Değirmen) 10.0 g
-
Süt - Ilık 200.0 ml
-
Tereyağı (eritilmiş) 30.0 g
-
Tuz 3.0 g