Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Makarna, Farfalle 800.0 g

Sosun Hazırlanışı

  • Pazı 200.0 g
  • Fesleğen, taze 20.0 g
  • Ispanak 200.0 g
  • Dolmalık Fıstık 20.0 g
  • Peynir, Parmesan 45.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Zeytinyağı 150.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
  • Su 100.0 ml

Mevsim sebzeleri ile alışılagelmiş fesleğen pestosundan farklılaşarak yaratabileceğiniz pratik bir alternatif.

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Ayrı bir tencerede kaynar suda, ayıklanan fesleğen, pazı, ıspanakları 1 dk haşlayın ve buzlu suya koyun.
    • Bir kabın içinde haşlanan ve suyu sıkılan sebzeleri, sarımsak, dolmalık fıstık, rende permasan peyniri, zeytinyağı ve suyu blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Ocakta tavanın içine rama krema, hazırlanan pesto,Knorr Sebzeli Çeşni'yikoyun ve kısık ateşte 1 dk kaynatın.
    • Çeri domatesleri halka şeklinde kesin ve değirmen karabiber, taze kekik, zeytinyağı ile lezzetlendirin.
    • Sos ile makarnayı ocakta özleşene kadar tutun.
  3. Dekorun Hazırlanışı

    • Çeri domates keçi peyniri ve ceviz ile servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu