İçindekiler
Osso Bucco Soslu Papardelle
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Osso Bucco Soslu Rapardelle
Un, buğday
/kg
530.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
200.0 ml
0%
Dana, incik
/kg
1600.0 g
0%
Kuru soğan
/g
150.0 g
0%
Havuç
/kg
150.0 g
0%
Sarımsak
/kg
20.0 g
0%
Rozmarin
/g
5.0 g
0%
Kekik, taze
/kg
25.0 g
0%
Kereviz
/kg
160.0 g
0%
Şarap, kırmızı
/l
200.0 ml
0%
Karabiber tanesi, siyah
/kg
5.0 g
0%
Domates salçası
/kg
30.0 g
0%
Su
/l
1800.0 ml
0%
Mercanköşk
/g
6.0 g
0%
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım
/l
50.0 ml
0%
Tane Karabiber (Değirmen)
/g
3.0 g
0%
Tuz
/kg
4.0 g
0%
Kırmızı soğan, jülyen
/g
200.0 g
0%
Nişasta, Buğday
/kg
70.0 g
0%
Domates
/g
3000.0 g
0%
Yumurta
/g
250.0 g
0%
Defne yaprağı
/g
2.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Osso Bucco Soslu Rapardelle
-
Un, buğday 530.0 g
-
Zeytinyağı 200.0 ml
-
Dana, incik 1600.0 g
-
Kuru soğan 150.0 g
-
Havuç 150.0 g
-
Sarımsak 20.0 g
-
Rozmarin 5.0 g
-
Kekik, taze 25.0 g
-
Kereviz 160.0 g
-
Şarap, kırmızı 200.0 ml
-
Karabiber tanesi, siyah 5.0 g
-
Domates salçası 30.0 g
-
Su 1800.0 ml
-
Mercanköşk 6.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 50.0 ml
-
Tane Karabiber (Değirmen) 3.0 g
-
Tuz 4.0 g
-
Kırmızı soğan, jülyen 200.0 g
-
Nişasta, Buğday 70.0 g
-
Domates 3000.0 g
-
Yumurta 250.0 g
-
Defne yaprağı 2.0 g