Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Osso Bucco Soslu Rapardelle

  • Un, buğday 530.0 g
  • Zeytinyağı 200.0 ml
  • Dana, incik 1600.0 g
  • Kuru soğan 150.0 g
  • Havuç 150.0 g
  • Sarımsak 20.0 g
  • Rozmarin 5.0 g
  • Kekik, taze 25.0 g
  • Kereviz 160.0 g
  • Şarap, kırmızı 200.0 ml
  • Karabiber tanesi, siyah 5.0 g
  • Domates salçası 30.0 g
  • Su 1800.0 ml
  • Mercanköşk 6.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 50.0 ml
  • Tane Karabiber (Değirmen) 3.0 g
  • Tuz 4.0 g
  • Kırmızı soğan, jülyen 200.0 g
  • Nişasta, Buğday 70.0 g
  • Domates 3000.0 g
  • Yumurta 250.0 g
  • Defne yaprağı 2.0 g

Ağır ateşte pişmiş Osso Bucco'nun sosu ile kremanın mükemmel uyumu.Ağır ateşte pişmiş Osso Bucco'nun sosu ile kremanın mükemmel uyumu. Osso Bucco Soslu Papardelle şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Osso Bucco Soslu Rapardelle

    • Bir kabın içine un koyun, ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta ve zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin, hamuru açın, kesin ve kaynar suda haşlayın.
    • 4 cm kalınlığında kesilen dana incikleri un ile paneleyin ve tavada yağda mühürleyin.
    • Ayrı bir tencerede kuru soğan, havuç, sarımsak, kereviz, taze kekik, rozmarin, tane karabiber, defne yaprağını karemelize olana kadar soteleyin.
    • Domates salçası ilave edin 2 dk. daha soteleyin ve kırmızı şarap ekleyip 1 dk. kaynatın.
    • Kaynayan şarapa 1.800 ml su ve mühürlenen dana incikleri ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın.
    • 200 derece fırında 2.50 dk tencere ile fırına koyun pişirin.
    • Etin sosunu süzdürün ve kemiklerinden ayıklayın.
    • Tencere içinde zeytinyağı ile sarımsak, mercan köşkünü soteleyin ve doğranan domatesleri ilave edin.
    • Kısık ateşte 45 dk. kaynatın, çırpma teli ile ezerek.
    • Ayırdığınız et suyunun 700 ml’sini domates sosuna ekleyin ve 30 dk. daha kaynatın.
    • Hazırlanan sosa Rama Krema ilave edin, kaynatın.
    • Kırmızı soğanları ince doğrayın, nişasta ile paneleyin yağda kızartın.
    • Kızartılan soğan, taze kekik ile makarnayı servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu