İçindekiler
Nar ve Mantarlı Risotto
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Risotto Pirinci
/g
800.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
150.0 ml
0%
Kuru soğan
/g
200.0 g
0%
Sarımsak
/kg
5.0 g
0%
Arpacık soğanı
/kg
100.0 g
0%
Kültür Mantarı
/kg
300.0 g
0%
Biber, yeşil dolmalık
/kg
30.0 g
0%
Su
/l
2500.0 ml
0%
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım
/l
150.0 ml
0%
Tereyağı
/kg
100.0 g
0%
Peynir, Parmesan
/kg
150.0 g
0%
Nar (Ayıklanmış)
/g
100.0 g
0%
Knorr Tavuk Suyu Bulyon 750GR
/g
35.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Risotto Pirinci 800.0 g
-
Zeytinyağı 150.0 ml
-
Kuru soğan 200.0 g
-
Sarımsak 5.0 g
-
Arpacık soğanı 100.0 g
-
Kültür Mantarı 300.0 g
-
Biber, yeşil dolmalık 30.0 g
-
Su 2500.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 150.0 ml
-
Tereyağı 100.0 g
-
Peynir, Parmesan 150.0 g
-
Nar (Ayıklanmış) 100.0 g