Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Risotto Pirinci 800.0 g
  • Zeytinyağı 150.0 ml
  • Kuru soğan 200.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Arpacık soğanı 100.0 g
  • Kültür Mantarı 300.0 g
  • Biber, yeşil dolmalık 30.0 g
  • Su 2500.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 150.0 ml
  • Tereyağı 100.0 g
  • Peynir, Parmesan 150.0 g
  • Nar (Ayıklanmış) 100.0 g

Unilever Food Solutions'da Nar ve Mantarlı Risotto şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Ocakta tencere içinde 2.5 l su ile Knorr Chef's Tavuk suyunu kaynatın.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile birlikte soğanları pembeleşinceye kadar soteleyin ve pirinçleri ilave edin.
    • 2 dk. Pirinçleri kavurun ve kaynayan tavuk suyundan azar azar pirince ekleyin.
    • Pirinç her seferinde suyunu çektiğinde tavuk suyunu ilave edin
    • Ayrı bir tavada sırasıyla arpacık soğan, biber ve mantarları soteleyin risottoya ekleyin.
    • En son olarak rama krema, tereyağı ve toz parmesanı ilave edip risottoyu lezzetlendirin.
    • Nar ile servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu