İçindekiler
Tarator Sos ile Midye Tava
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Midyeler, iç (kabuksuz) (adet)
/adet
120.0 adet
0%
Knorr Pane Harcı 900GR
/g
100.0 g
0%

Ekmek İçi
/g
100.0 g
0%
Cevizler, kavrulmuş iç
/kg
40.0 g
0%
Süzme yoğurt
/kg
200.0 g
0%
Calve Kova Mayonez 8KG
/g
100.0 g
0%

Sarımsak (ince doğranmış)
/g
9.0 g
0%
Sızma Zeytinyağı
/ml
50.0 ml
0%
Limon suyu
/ml
20.0 ml
0%
Tuz - Karabiber
/g
5.0 g
0%
Maydanoz, ince kıyım
/g
5.0 g
0%
Dereotu, ince kıyılmış
/g
3.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Midyeler, iç (kabuksuz) (adet) 120.0 adet
-
Ekmek İçi 100.0 g
-
Cevizler, kavrulmuş iç 40.0 g
-
Süzme yoğurt 200.0 g
-
Sarımsak (ince doğranmış) 9.0 g
-
Sızma Zeytinyağı 50.0 ml
-
Limon suyu 20.0 ml
-
Tuz - Karabiber 5.0 g
-
Maydanoz, ince kıyım 5.0 g
-
Dereotu, ince kıyılmış 3.0 g