Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Chicken & Rice Bowl

  • Tavuk, göğüs 120.0 g
  • Zeytinyağlı Maş Fasulyesi 80.0 g
  • Biberiyeli Tatlı Patates 80.0 g
  • Basmati Pirinci (Knorr Tavuk Bulyon ile Haşlanmış) 100.0 g
  • Karpuz Turpu 10.0 g
  • Minik Yedikule Marul 3.0 adet

Biberiyeli Tatlı Patates

Zeytinyağlı Maş Fasulyesi

Teriyaki Marineli Tavuk Göğüs


Maş Fasulyeli Renkli Kış Kasesi nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Chicken & Rice Bowl

    • Tüm malzemeyi tabakta birleştirin.

  2. Biberiyeli Tatlı Patates

    • Biberiye dışındaki tüm malzemeleri bir karıştırma kabında harmanlayın ve bir fırın tepsisine alın.
    • 200 dereceye ısıtılmış fırında 20-25 dakika ara ara karıştırarak pişirin.
    • Fırından çıkarttığınız tatlı patateslerin üzerine doğradığınız taze biberiyeleri serpin ve kenar alın.

  3. Zeytinyağlı Maş Fasulyesi

    • Knorr Tavuk Bulyonu 2 litre su ile açın ve ocağa alın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 10 dakika pişirin
    • Kuru soğan ve sarımsağı zeytinyağında şeffaflaşana kadar soteleyin.
    • Suda beklettiğniz maş fasulyelerini ekleyin, kavurmaya devam edin.
    • En son tavuk suyunu ve tarhunu ekleyin.
    • Bir kartuşla kapatarak kısık ateşte maş fasulyeleri yumuşayana kadar pişirin.
    • En son zeytinyağlı maş fasulyenizi dinlendirip ılık servis edebilirsiniz.

  4. Teriyaki Marineli Tavuk Göğüs

    • Tavuk göğüslerini temizleyin ve kenara alın.
    • Bir kapta geri kalan tüm malzemeyi bir el blenderı ile homojenize olana kadar çırpın.Marinasyondan 50 ml kadar sonra kullanmak üzere kenara ayırın.
    • Tavukları geri kalan marinasyonda en az 3-4 saat bekletin.
    • Marinasyondan çıkardığınız tavukları ızgaralayın ve bir fırın tepsisine alın.
    • Ayırdığınız marinasyondan bir fırça yardımı ile ızgaraladığınız tavuklara sürün ve 200 derece fırında iç ısısı 75 derece olana kadar pişirin.

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu