İçindekiler
Mantı
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Donuk Mantı
/g
1500.0 g
0%
Yoğurt, sade
/kg
1300.0 g
0%
Knorr Sarımsaklı Çeşni 750GR
/g
20.0 g
0%
Tereyağı
/kg
200.0 g
0%
Kuru nane
/g
10.0 g
0%
Kırmızı toz biber
/g
10.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Donuk Mantı 1500.0 g
-
Yoğurt, sade 1300.0 g
-
Tereyağı 200.0 g
-
Kuru nane 10.0 g
-
Kırmızı toz biber 10.0 g