İçindekiler
Mantarlı Ve Parmesan Peynirli Risotto
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Risotto Pirinci
/g
1000.0 g
0%
Soğan
/kg
250.0 g
0%
Sarımsak
/kg
20.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
300.0 ml
0%
Peynir, Parmesan rendelenmiş
/kg
350.0 g
0%
Tereyağı
/kg
500.0 g
0%
Tuz
/kg
50.0 g
0%
Mantar, ince dilimlenmiş
/g
500.0 g
0%
Karabiber, çekilmiş
/kg
40.0 g
0%
Maydanoz, taze
/kg
50.0 g
0%
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
20.0 g
0%
Su
/l
1000.0 ml
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Risotto Pirinci 1000.0 g
-
Soğan 250.0 g
-
Sarımsak 20.0 g
-
Zeytinyağı 300.0 ml
-
Peynir, Parmesan rendelenmiş 350.0 g
-
Tereyağı 500.0 g
-
Tuz 50.0 g
-
Mantar, ince dilimlenmiş 500.0 g
-
Karabiber, çekilmiş 40.0 g
-
Maydanoz, taze 50.0 g
-
Su 1000.0 ml