Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Levrek Külbastı

  • Levrek (bütün) 4350.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
  • Sarımsak 8.0 g
  • Limon 100.0 g
  • Kapari 75.0 g
  • Patates 1000.0 g
  • Sivri biber 350.0 g
  • Kuru soğan 500.0 g
  • Tereyağı 125.0 g
  • Su 1200.0 ml
  • Biber, salçası 100.0 g
  • Tuz 15.0 g
  • Maydanoz, taze 50.0 g
  • Domates 1000.0 g
  • Knorr Kebap Çeşnisi 15.0 g

Türk mutfağından hafif bir lezzet tercih eden müşterileriniz için sağlıklı ve lezzetli bir alternatif. Leziz Levrek Külbastı tarifini hemen keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Levrek Külbastı

    • Levrekleri fileto yapın ve dilimleyip tepsiye dizin.
    • Üzerlerine domates, patates ve biberleri dilimleyip koyun.
    • Sosu için soğanı tereyağında soteleyin, biber salçasını ekleyin karıştırın.
    • Rama Kremayı, suyu, tuz, Knorr Kebap Çeşni, limon suyu, kapari, sarımsak, Knorr Domates Soğanlı çeşni ve maydanozu ilave edin.
    • 1-2 dk. kaynatın ve tepsiye dizdiğiniz balığın üzerine dökün.
    • Tepsinin üstünü alüminyum folyo ile kapatın ve önceden ısınmış 180 derece fırına atın.
    • 20-25 dk. pişirdikten sonra servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu