Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:

  • Kuzu kol, kemiksiz 8000.0 g
  • Tereyağı 600.0 g
  • Zeytinyağı 500.0 ml
  • Arpacık soğanı 2000.0 g
  • Bamya 10000.0 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 75.0 g
  • Domates, çekirdekleri alınıp doğranmış 4000.0 g
  • Havuç, küp 2000.0 g

Sos


...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Kuşbaşı doğradığınız kuzu kol etini kızdırılmış tereyağı ve zeytinyağında sulandırmadan kavurun.
    • Tencereye sırasıyla, arpacık soğanı, ezilmiş sarımsağı, havucu, bamya ve küp doğradığınız domatesi ilave edip 4-5 dakika pişirin.
    • Hazırlayacağınız Knorr Demi Glace Sos-Knorr Et Suyu Toz Bulyon karışımını ilave edin.
    • Sosu için: 4 l suyu kaynatın, ayrı bir kapta 2 l soğuk su ile Knorr Et Suyu Toz Bulyon, Knorr Demi Glace Sos ve Knorr Sebzeli Çeşni'yi karıştırarak açın ve kaynamaya devam eden suya ekleyin.
    • Kaynamaya başladıktan sonra ince kıydığınız maydanozları ilave edip 20 dakika daha pişirin.
    • Limon suyunu ilave edip ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.
  2. Sos

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu