Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Makarna, Fusilli 5000.0 g
  • Kültür Mantarı 6000.0 g
  • Kabak, jülyen 4000.0 g

Sosun Hazırlanışı


Unilever Food Solutions'da Kremalı Domates Soslu Fusilli Makarna şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Fusilli makarnayı kaynar suda haşlayın, süzdürün ve küvete alıp yağlayın.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla biber salçası, kültür mantarı, kabağı soteleyin.
    • Rama Krema, kuru kekik, Knorr Et Bulyon, karabiber, tuz ekleyin kısık ateşte 5 dk kaynatın ve nişastayı su ile açın kaynayan sosa ekleyin.
    • Makarna ve özel sosu ister proje mutfağında küvet içerisinde karıştırarak, ister Ben Mari'de özel sosu makarnaya dökerek servis edebilirsiniz.
  3. Not

    • İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema'yı 10 lt yerine 6 lt rama krema ve 4 lt su olarak, nişastayı ise 60 gr yerine 120 gr kullanabilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu