Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Köfteli Mantar Çorbası

  • Galeta Unu, beyaz 50.0 g
  • Kimyon tozu 5.0 g
  • Su 1.2 l
  • Kültür Mantarı 100.0 g
  • Tuz 5.0 g
  • Un, buğday 50.0 g
  • Kuru soğan, rendelenmiş 50.0 g
  • Ayçiçek yağı 50.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 100.0 ml
  • Dana kıyma 250.0 g

Köfteli Mantar Çorbası nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Köfteli Mantar Çorbası

    • Dana kıyma ile soğan, kimyon, galeta unu ve tuzu karıştırın, misket şeklinde yuvarlayarak tavada ya da fırında kızartın.
    • Unu yağ ile kavurun ve suyu ekleyin, kıvam alıncaya kadar kaynatın.
    • Mantarları dilimleyip soteleyin ve çorba karışımına atın.
    • Et bulyon, tuz ve Rama krema ile lezzetlendirin.
    • Kızarmış köfteleri ekleyin ve 10 dakika kısık ateşte kaynatın.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu