İçindekiler
Kızarmış Kaya Levreği Filetosu, Tereyağlı Sebze ve Közlenmiş Kırmızı Biber Püresi Üzerinde Patates Kreması ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Kaya Levreği Filetosu
/g
1.4 kg
0%
Knorr Fajita Çeşnisi 750GR
/g
40.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
100.0 ml
0%
Kırmızı Biber, közlenmiş
/g
350.0 g
0%
Sarımsak
/kg
5.0 g
0%
Tarhun Otu
/g
2.0 g
0%
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım
/l
300.0 ml
0%
Su
/l
300.0 ml
0%
Nişasta
/g
40.0 g
0%
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
4.0 g
0%
Karnıbahar
/g
150.0 g
0%
Brokoli
/kg
150.0 g
0%
Havuç
/kg
125.0 g
0%
Patates
/kg
125.0 g
0%
Kırmızı biber
/kg
50.0 g
0%
Knorr Chef's Sütlü Patates Püresi 2KG
/g
40.0 g
0%
Su
/ml
300.0 ml
0%
Tereyağı
/kg
50.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Kaya Levreği Filetosu 1.4 kg
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Kırmızı Biber, közlenmiş 350.0 g
-
Sarımsak 5.0 g
-
Tarhun Otu 2.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 300.0 ml
-
Su 300.0 ml
-
Nişasta 40.0 g
-
Karnıbahar 150.0 g
-
Brokoli 150.0 g
-
Havuç 125.0 g
-
Patates 125.0 g
-
Kırmızı biber 50.0 g
-
Su 300.0 ml
-
Tereyağı 50.0 g