Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Soğanlar (adet) 10.0 adet
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 250.0 ml
  • Cevizler, kavrulmuş iç 100.0 g
  • Taze Keçi Peyniri 750.0 g
  • Çam Fıstığı, kavrulmuş 35.0 g
  • File Badem, kavrulmuş 75.0 g
  • Kekik, taze 10.0 g
  • Peynir, Taze Kaşar rendelenmiş 50.0 g
  • Su 175.0 ml
  • Sızma Zeytinyağı 50.0 ml
  • Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 25.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Soğanların üst kısımlarından 1/3 lük kadar kısımlarını kesin ve kaynar suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Daha sonra kenara alıp soğutun ve bir çay kaşığı yardımıyla içlerini boşaltın.
    • Bir karıştırma kabının içerisinde keçi peynirini ve Rama Krema'yı karıştırın. Kavrulmuş cevizlerin yarısını elinizle kırıklayıp ilave edin, daha sonra taze kekiği, kavrulmuş çam fıstığını ve kavrulmuş bademin de yarısını ekleyip karıştırın.
    • Hazırladığınız bu iç malzemesini soğanların içine doldurun ve üstlerine kaşar peynirini serpiştirin.
    • Önceden ısıtılmış fırında üstleri kızarana kadar pişirin.
    • Salata sosu için:Knorr İtalyan Salata Sosunu su ve zeytinyağı ile çırparak hazırlayın.
    • Kırmızı hindiba yapraklarını ayıklayın ve salata sosu ile harmanlayıp tabağın ortasına bir-iki parçasını yerleştirin. Bunların üstüne soğan dolmasını koyun ve nar taneleri, kavrulmuş badem, kavrulmuş ceviz ile servis edin. Not: Ayrıca salata sosundan tabaktaki malzemelerin üzerine de bir yemek kaşığı kadar gezdirebilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu