Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:

  • Kereviz 7000.0 g
  • Yumurta sarısı 3.0 adet
  • Un, buğday 30.0 g
  • Kuru kayısı 700.0 g
  • Yeşil/taze soğan (ince kıyım) 300.0 g
  • Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 35.0 g
  • Su 4000.0 ml
  • Zeytinyağı 250.0 ml
  • Ayçiçek yağı 350.0 ml
  • Tuz 15.0 g
  • Toz şeker 30.0 g
  • Portakal 1500.0 g
  • Limon 650.0 g

Kayısılı ve Portakallı Kereviz nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Bir tencere içinde çırpma teli yardımı ile yumurta sarısı, unu çırpın ve az zeytinyağı, ayçiçek yağı yedirin.
    • Portakal suyu, limon suyu, toz şeker, tuz, suyu ilave edin çırpın ve süzdürün.
    • Kerevizleri ilave edin ve kısık ateşte 25 dakika kaynatın.
    • En son olarak kuru kayısı, Knorr İtalyan Salata Sosu ve Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi ilave edin.
    • 10 dakika daha kısık ateşte kaynatın
    • Servis ederken taze soğanları ilave edin ve servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu