İçindekiler
Kayısılı ve Portakallı Kereviz
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Kereviz
/kg
7000.0 g
0%
Yumurta sarısı
/adet
3.0 adet
0%
Un, buğday
/kg
30.0 g
0%
Kuru kayısı
/g
700.0 g
0%
Yeşil/taze soğan (ince kıyım)
/g
300.0 g
0%
Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg
/g
35.0 g
0%
Knorr Sarımsaklı Çeşni 750GR
/g
10.0 g
0%
Su
/l
4000.0 ml
0%
Zeytinyağı
/l
250.0 ml
0%
Ayçiçek yağı
/l
350.0 ml
0%
Tuz
/kg
15.0 g
0%
Toz şeker
/g
30.0 g
0%
Portakal
/kg
1500.0 g
0%
Limon
/kg
650.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Kereviz 7000.0 g
-
Yumurta sarısı 3.0 adet
-
Un, buğday 30.0 g
-
Kuru kayısı 700.0 g
-
Yeşil/taze soğan (ince kıyım) 300.0 g
-
Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 35.0 g
-
Su 4000.0 ml
-
Zeytinyağı 250.0 ml
-
Ayçiçek yağı 350.0 ml
-
Tuz 15.0 g
-
Toz şeker 30.0 g
-
Portakal 1500.0 g
-
Limon 650.0 g