İçindekiler
Kağıtta Levrek
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Levrek (fileto)
/kg
2.3 kg
0%
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g
/g
50.0 g
0%
Salkım Erik Domates
/g
100.0 g
0%
Biber, sarı kapya
/g
100.0 g
0%
Biber, kırmızı kapya
/g
100.0 g
0%
Limon (adet)
/adet
4.0 adet
0%
Fesleğen, taze
/kg
10.0 g
0%
Sızma Zeytinyağı
/ml
20.0 ml
0%
Kekik, taze
/kg
11.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Levrek (fileto) 2.3 kg
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 50.0 g
-
Salkım Erik Domates 100.0 g
-
Biber, sarı kapya 100.0 g
-
Biber, kırmızı kapya 100.0 g
-
Limon (adet) 4.0 adet
-
Fesleğen, taze 10.0 g
-
Sızma Zeytinyağı 20.0 ml
-
Kekik, taze 11.0 g