İçindekiler
Izgara Kuzu Kaburga, Sarımsak Ve Taze Baharatlar İle
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Kuzu, kaburga (kemiksiz)
/g
3.0 kg
0%
Knorr Fajita Çeşnisi 750GR
/g
120.0 g
0%
Biberiye, taze (ince kıyım)
/g
20.0 g
0%
Kekik, taze
/kg
30.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
500.0 ml
0%
Sarımsak, diş
/adet
4.0 adet
0%
Kırmızı biber
/kg
125.0 g
0%
Kırmızı biber, pul
/kg
12.0 g
0%
Karabiber
/g
5.0 g
0%
Deniz tuzu
/kg
15.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Kuzu, kaburga (kemiksiz) 3.0 kg
-
Biberiye, taze (ince kıyım) 20.0 g
-
Kekik, taze 30.0 g
-
Zeytinyağı 500.0 ml
-
Sarımsak, diş 4.0 adet
-
Kırmızı biber 125.0 g
-
Kırmızı biber, pul 12.0 g
-
Karabiber 5.0 g
-
Deniz tuzu 15.0 g