Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Kuzu, kaburga (kemiksiz) 3.0 kg
  • Biberiye, taze (ince kıyım) 20.0 g
  • Kekik, taze 30.0 g
  • Zeytinyağı 500.0 ml
  • Sarımsak, diş 4.0 adet
  • Kırmızı biber 125.0 g
  • Kırmızı biber, pul 12.0 g
  • Karabiber 5.0 g
  • Deniz tuzu 15.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Kuzu kaburga etlerini uygun parçalara bölüp bir kabın içerisinde zeytinyağı, taze kekik yaprakları, parçalanmış taze biberiye dalları ve Knorr Fajita Çeşnisi ile marine edin, 1-2 saat dolapta dinlendirin.
    • Daha sonra etleri hafif harlı kömür ızgarasında sürekli çevirerek ağır ağır pişirin.
    • Etlerin yanında da ikiye böldüğünüz bütün sarımsakları hafifçe zeytinyağına bulayıp pişirin.
    • Kaburgalar pişince servis tabağına alın ve üzerine ince dilimlenmiş acı kırmızı biber, pul biber, deniz tuzu ve karabiber serpiştirip sarımsaklar ile servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu