İçindekiler
Izgara Kalamar, Taze Yeşil Kuşkonmaz Ve Sakız kabağı ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Kuşkonmaz (adet)
/adet
30.0 adet
0%
Ufak kabak/sakızkabağı
/kg
400.0 g
0%
Limon kabuğu, rendelenmiş
/g
4.0 g
0%
Knorr Mise En Place Pesto 340GR
/g
50.0 g
0%
Limon suyu
/ml
90.0 ml
0%
Kekik, taze
/kg
10.0 g
0%
Tuz
/kg
3.0 g
0%
Karabiber
/g
2.0 g
0%
Frenk soğanları
/kg
10.0 g
0%
Sızma Zeytinyağı
/ml
150.0 ml
0%
Bütün Kalamar - Temizlenmiş
/g
1.0 kg
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Kuşkonmaz (adet) 30.0 adet
-
Ufak kabak/sakızkabağı 400.0 g
-
Limon kabuğu, rendelenmiş 4.0 g
-
Knorr Mise En Place Pesto 340GR 50.0 g
-
Limon suyu 90.0 ml
-
Kekik, taze 10.0 g
-
Tuz 3.0 g
-
Karabiber 2.0 g
-
Frenk soğanları 10.0 g
-
Sızma Zeytinyağı 150.0 ml
-
Bütün Kalamar - Temizlenmiş 1.0 kg