Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Kuşkonmaz (adet) 30.0 adet
  • Ufak kabak/sakızkabağı 400.0 g
  • Limon kabuğu, rendelenmiş 4.0 g
  • Knorr Mise En Place Pesto 340GR 50.0 g
  • Limon suyu 90.0 ml
  • Kekik, taze 10.0 g
  • Tuz 3.0 g
  • Karabiber 2.0 g
  • Frenk soğanları 10.0 g
  • Sızma Zeytinyağı 150.0 ml
  • Bütün Kalamar - Temizlenmiş 1.0 kg

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Temizlenmiş kalamarları iri çapraz parçalar halinde kesin.
    • Bir karıştırma kabının içine zeytinyağı, sarımsak, limon kabuğu rendesi, Knorr Mise En Place Pesto, limon suyu, tuz, biber ve kekiği koyup karıştırın.
    • Sonra bu karışımı ikiye bölüp yarısının içinde kalamarları karıştırıp marine edin. Diğer yarısının içine de kuşkonmaz ve sakız kabaklarını atıp karıştırın.
    • Marine olan kalamarları mangalda hafifçe pişirin, çok fazla pişirirseniz hem tat hem de sertlik bakımından iyi olmayan neticeler elde edersiniz.
    • Aynı şekilde diğer tarafta sebzeleri de pişirin.
    • Tabağa kalamarları yerleştirip üstlerine kuşkonmaz ve kabak dilimlerini yerleştirin. Frenk soğanını serpiştirin ve bir kaşık kadar sızma zeytinyağını üzerine gezdirip servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu