Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Sosun Hazırlanışı

  • Ispanak 180.0 g
  • Fesleğen, taze 300.0 g
  • Sarımsak 8.0 g
  • Dolmalık Fıstık 15.0 g
  • Peynir, Parmesan 75.0 g
  • Tuz 8.0 g
  • Karabiber 3.0 g
  • Zeytinyağı 300.0 ml
  • Su 150.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml

Tavuk Marinasyon

  • Tavuk, göğüs (bütün) 800.0 g
  • Pesto 250.0 g
  • Kekik, taze 31.0 g
  • Rozmarin 30.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 10.0 g

Hazırlanışı

  • Makarna, fettucine 700.0 g
  • Peynir, Parmesan 150.0 g
  • Süt 500.0 ml
  • Sarımsak 300.0 g
  • Fesleğen, taze 100.0 g

Müşteriler tarafından en çok tercih edilen Fettucine Alfredo'yu "imzalık bir lezzete" dönüştürün. Ispanak Pestolu Tavuklu Fettucine Alfredo'yi keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Sosun Hazırlanışı

    • Ayıklanmış olan taze fesleğen ve ıspanağı kaynar suda 1 dk haşlayın ve buzlu suya koyun.
    • Süzün, suyunu sıkın ve çok ince doğrayın.
    • Ayrı bir kabın içinde ıspanak, fesleğen, dolmalık fıstık, permasan peyniri, su, zeytin yağı, karabiberi karıştırın ve blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Hazırlanan pestonun 500 gr 'ınımakarna sosu için, 250 gr 'nı ise tavuk marine için kullanın.
    • 500 gr pesto, Rama Krema, Knorr Sebzeli Çeşni'yi karıştırın ve 1 dk kaynatın.
  2. Tavuk Marinasyon

    • İnce kesilmiş, açılmış tavukları taze baharatlar ile marine edin ve geri kalan pestoyu tavukların içine koyun ve streç ile rulo olarak sarın.
    • Kaynar suda 5 dk haşlayın.
    • Haşlanan tavukları tavada 2 dk kızartın ve kesin.
    • Parmesan cipsi için teflon tavaya rende parmesan serpin ve kızarınca ocaktan alın ve soğutun.
    • Sarımsakları ince kesin, süt ile 2 dk haşlayın, süzün ve yağda kızartın.
  3. Hazırlanışı

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın, süzün ve yağlayın.
    • Makarna ile sos özleşene kadar ocakta tutun ve diğer hazırlanan malzemeler ile servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu