Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Humus Krep

Bezelye Püresi

Pesto Sos

  • Fesleğen, taze 175.0 g
  • Fındık 50.0 g
  • Antakya Haşlama Penir 100.0 g
  • Zeytinyağı 250.0 ml
  • Tuz 10.0 g
  • Absorbik Asit 5.0 g

1 Porsiyon Sunumu


Humus Unundan Akıtma, Pestolu Araka Salatası ve Bezelye Püresi nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Humus Krep

    • Humuslu akıtma tarifi için tüm malzemeleri bir karıştırıcıya koyun.
    • Yüksek hızda yaklaşık 5 dakika veya karışım pürüzsüz ve iyi birleşene kadar karıştırın.
    • Bütün tatların bir araya gelmesi ve dökme kıvamına gelmesi için karışımı dolapta dinlendirin.
    • İnce yapışmaz bir tavayı orta ateşte ısıtın.
    • Krep pişirirken olduğu gibi, hazırlanan humus hamurunu ısıtılmış yapışmaz tavaya dökün.
    • Humus akıtmalarının bir tarafı sertleşene ve kenarları hafifçe kahverengileşmeye başlayana kadar 1-2 dakika pişmesine izin verin.
    • Bu arada, humus kreplerinin bir tarafı hafif kızarınca alıp sarın ve kendi buharına bırakın. Bu işlem akıtmanızdaki çatlakları önleyecektir.
  2. Bezelye Püresi

    • Bol tuzlu suda bezelyeleri 4-5 dk blanşe edin.
    • Bir tavayı tereyağı ve zeytinyağı ile orta- düşük ateşte ısıtın ve soğan, şeker ve tuzu ekleyin.
    • Soğanlar kızarana ve karamelize olana kadar ara sıra karıştırarak 15-20 dakika pişirin.
    • Bir blender ya da mutfak robotu yardımı ile pişmiş bezelyeleri, karamelize soğanları, nane yapraklarını, krema ve Knorr Sebzeli Çeşni'yi ekleyin ve bezelye püresini bitirin.
  3. Pesto Sos

    • Tüm malzemelerin karıştırıcıdan 4-5 dakika geçmesine izin verin, ardından karışımı soğumaya bırakın.
    • Fazla kalan pestoyu buz kalıplarınızda dondurup makarna, salata gibi yemeklerin soslarına ekleyebilirsiniz.
  4. 1 Porsiyon Sunumu

    • Aynı taze fasulye gibi kenarlarını ayıklayın ve bol buzlu suda yıkayıp çıtır hale getirin.
    • Bir mayonez tenceresine pesto, sultani bezelye ve diğer bileşenleri ekleyip ezerek elinizle sıkarak karıştırın.
    • Yeşil bezelye püresini humuslu akıtmanın üzerine yayın.
    • Hazırladığınız sultani bezelye salatasını akıtmanın ortasına yerleştirin.
    • Üzerine biraz taze lor peyniri ekleyin ve yemeğinizi bitirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu