Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı


Hindi sarmanın lezzetli bir yorumu Hindi Sarma şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Hindiyi kemiklerinden düzgün bir şekilde bütün olarak açın.
    • Ocakta tencere içinde Rama Krema ve yaban mersinini 5 dk kısık ateşte kaynatın ve blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Kuru kaysı, kuru erik, dolmalık fıstık ve yaban mersini püresini karıştırın.
    • Ayrı bir kabın içinde, Knorr Fajita, tuz, ayçiçek yağı, yoğurt homojen olana kadar karıştırın ve hindiyi marine edin.
    • Hazırlanan kuru meyve karışımını hindinin içine koyun, rulo olarak sarın ve hindi sarmalarını aleminyum folyo ile tekrar sarın, 180 derece fırında 3-4 saat arası pişirin.
    • Havuçları fırında buharda yumuşayana kadar pişirin ve püre haline getirin.
    • Karnıbaharı tavada soteleyin ve maydanoz ilave edin, brokoliyi haşlayın.
    • Ocakta tencere içinde 300 ml suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 200 ml soğuk su ile Knorr Demi Glace Sosu homojen hale getirin, kaynayan suya ilave edin.
    • Kısık ateşte 2 dk kaynatın ve servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu