İçindekiler
Hindi Haşlama
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Hindi, göğüs
/g
8000.0 g
0%
Kereviz
/kg
3500.0 g
0%
Haşlamalık küçük soğanlar- temizlenmiş
/g
2500.0 g
0%
Patates, küp
/g
4000.0 g
0%
Havuç, küp
/g
3000.0 g
0%
Knorr Tavuk Suyu Bulyon 750GR
/g
140.0 g
0%
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
50.0 g
0%
Su
/ml
10000.0 ml
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Hindi, göğüs 8000.0 g
-
Kereviz 3500.0 g
-
Haşlamalık küçük soğanlar- temizlenmiş 2500.0 g
-
Patates, küp 4000.0 g
-
Havuç, küp 3000.0 g
-
Su 10000.0 ml